Terugbetaal- en retourneringsbeleid

Bij Ludina kunt u uiteraard ook producten gratis retourneren of ruilen.

Wat zijn de retourvoorwaarden?

U heeft het recht uw bestelling tot 15 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Meerdere producten in één bestelling? Dan heeft u geluk. De bedenktijd eindigt 15 dagen nadat u al uw producten hebt ontvangen. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan  ons geretourneerd moeten worden.
Gebruik hiervoor bij voorkeur het retourformulier of neem contact op met info@ludina.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding  terugstorten mits wij het product reeds in goede staat retour ontvangen hebben.

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. De retourzending is gratis als u gebruikt maakt van onze retourprocedure en onze specifieke koerier. Als u ervoor kiest het product via een andere koerier te retourneren, dan zijn die kosten voor uw eigen rekening. Gebruik hiervoor bij voorkeur het retourformulier of neem contact op  met info@ludina.nl.

Beschadigd of defect artikel ontvangen?

Het spijt ons om te horen dat uw product beschadigd is. Gebruik hiervoor bij voorkeur het retourformulier of neem contact met ons op via info@ludina.nl, en wij helpen u graag verder. Als u gedetailleerde foto’s en/of video’s van de beschadiging cq. defect mee kunt sturen, dan kunnen we u sneller helpen.

Hoe kan ik mijn bestelling annuleren of wijzigen?

Het is mogelijk uw bestelling te annuleren of te wijzigen. Geef dit z.s.m. aan ons door onder vermelding van uw bestelnummer. Als de bestelling nog niet is verzonden, kunnen wij u helpen bij het annuleren of wijzigen van uw bestelling. U kunt hiervoor contact opnemen met info@ludina.nl. Bestellingen die reeds verwerkt zijn, kunnen niet meer geannuleerd of gewijzigd worden. U kunt bij ontvangst wel de artikelen retour sturen. Gebruik hiervoor bij voorkeur het retourformulier.

Krijg ik een volledige terugbetaling?

Om een volledige terugbetaling te ontvangen, is het belangrijk om uw product in de originele staat te retourneren. Dit betekent dat u het product mag bekijken maar niet mag gebruiken (het is bijvoorbeeld niet mogelijk om het product eerst uitgebreid te gebruiken en hem vervolgens terug te sturen en volledige terugbetaling te krijgen).

De retourzending is gratis als u gebruikt maakt van onze retourprocedure en retourlabels. Als u ervoor kiest het product op andere wijze te retourneren, dan zijn de kosten en het risico voor uw eigen rekening.

Wanneer ontvang ik mijn terugbetaling?

De terugbetaling, na een herroeping of annulering is uiterlijk binnen 14 dagen